Sejfilé med stenbitsromsås



10 p      100 p

1,5 kg     15 kg     Sejfilé (art nr 3110)

Vitvinsås med stenbitsrom

1 dl         1 l         Mjöl
50 g        500 g    Smör
6 dl         6 l         Fiskbuljong
4 dl         4 l         Matlagningsgrädde
1 dl         0,75 l    Vitt vin alt (1 del pressad citron + 2 del vatten)

Koka ihop grädde, fiskbuljong, (vin alt citron), gör en bottenredning och slå på buljong & gräddblandningen.
Låt koka 30 min. Smaka av med s o p.

1 st         4 st       Purjolök, det vita
0,15 kg   1,5 kg    Färska champinjoner 
                           Röd Stenbitsrom (art nr 8232)
                           Gräslök

Fräs purjolök och champinjoner i smör och slå på såsen och låt koka en stund
Smaka av med rom, gräslök i den varma såsen. Koka inte såsen sedan.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari