Tex Mex Alaskaloin m Hot Pepper Dip



8 p

1,2 kg Alaskaloin (art nr 4120)

Panering

1 pkt Tex Mex Tortilla Chips Chili
2 påsar Tex Mex Burrito kryddmix
1 dl Vetemjöl
2 st Ägg
4 msk Vatten

Blanda chips, kryddmix och vetemjöl. Kör i en mixer till det blir smulor.
Vispa ihop ägg & vatten. Vänd fisken i smulorna, sedan i äggblandningen och
återigen smulorna.
Stek fisken i panna/stekbord i rikligt med fett eller fritera.

Hot Pepper Dip

2 dl Majonnäs
1 st Lime, pressad och rivet skal
2 krm Svartpeppar, malen
2 mskHonung
1 tsk Tex Mex Hot Pepper Sauce
Blanda ihop ingredienserna till en röra.

Servera med en Tomatconcassé & Chilirisotto

Chilirisotto

½ dl Olivolja
1 st Röd paprika, finhackad
5 dl Avorioris
1,25 l Fiskbuljong
1 st Röd chilifrukt, urkärnad och finhackad
1 st Lime, pressad och rivet skal

Hetta upp oljan i kastrull och fräs paprikan och ris. Slå i buljong, limeskal och chilifrukt.
Koka sakta 18-20 min till all buljong kokat in.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari