Feldt's stödjer Matcentralen
Bild

Varje år slänger livsmedelsbranschen stora mängder mat. Samtidigt finns det allt för många människor som har svårt att få pengarna att räcka till tre mål om dagen i slutet av månaden. Göteborgs stadsmissions matcentral arbetar för att öka användandet av matsvinnet.

Matcentralen tar hand om sådant som butiker och producenter vill donera. Syftet är både att minska matsvinnet och att hjälpa människor som lever i social utsatthet.

Verksamheten startades i april 2019 och har successivt vuxit till att idag hantera i genomsnitt 3-5 ton mat i veckan. Feldt´s har varit med redan från starten och hoppas på ett fortsatt givande samarbete. Vi hoppas också att vi med detta inlägg kan locka fler att hjälpa till. Detta är ju ett ypperligt tillfälle för alla matföretag att minska matsvinnet och samtidigt hjälpa människor som har det svårt. Snacka om ”win-win”!

Läs mer om matcentralen här…

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari