Utbildning och konferens på västkusten!Drygt en timmes bilväg norrut från Göteborg ligger Feldt's Fisk och Skaldjurs huvudkontor samt konferens- och övernattningslokaler. En inspirerande mötesplats för utbildning och välbefinnande. De stilrena byggnaderna som hämtat inspiration från den Bohusländska "fiskebodsarkitekturen", smälter fint in i naturen och bildar första parkett mot "havets E6a". Det är här, bara några meter från havet, med fantastisk utsikt över den lilla semesterön Smögen som vi bedriver "Matskolan vid Smögen". Matskolan vid Smögen är ett samlingsnamn för Feldt's egna "Fiskskola" samt våra samarbetspartners utbildningar.

Hos oss utbildar vi personal genom en utbildning som kort och gott kallas "Feldt's fiskeskola". Utbildningen gör personal till en bättre fiskköpare/säljare samt ger dem djupare kunskaper om fisk & skaldjur. Fiskskolan presenteras av personalen på Feldt's Fisk & Skaldjur AB.

Feldt's fiskeskola
Det finns många frågetecken kring ämnet fisk & skaldjur. Under arbetsnamnet "Feldt's Fiskskola" har vi under flera år utbildat våra kunder och kontakter i detta svåra men intressanta ämne.

Eftersom olika grupper har olika kunskap och erfarenheter av ämnet fisk & skaldjur skräddarsyr vi gärna fiskskolan efter önskemål. Vi kan bland annat erbjuda följande utbildningsblock:

  • Färsk fisk
  • Miljö & hälsa
  • Lax/lakeräkor/sill
  • Tillagning
  • Inköp av fisk & skaldjur
  • Ekonomi i köket


Boende

Gäster bor i lägenheter som ligger i anslutning till konferensrum, restaurang och restaurangkök. I lägenheterna som har havsutsikt finns allrum med pentry, TV, dusch och toalett. I varje lägenhet finns tre dubbelrum.


Våra tre konferenslokaler med plats för 35, 20 och 15 personer är alla trevliga, luftiga och välutrustade. Ni har självklart möjlighet att starta eller avsluta besöket hos oss med egen konferens.