Räksallad med mozzarellaost & vitlök

5 p

250 g           Handskalade räkor, art nr 2700
1 st              Mozzarellaostar eller Tallegio
1 st              Vitlöksklyftor
4 st              Basilikablad, färsk
0,5 dl           Olivolja, fin
1,5 st           Tomater, endast köttet, ej kärnhuset.
1 st              Skivade äpplen, m skal
                    Citronsvartpeppar
2-3 msk        Balsamvinäger
1,5 msk        Florsocker
                    Ruccola & färsk spenat

Mixa vitlöken och basilikan i oljan, smaksätt med peppar.
Blanda balsamvinäger och florsocker och rör ned äpplena, låt stå ca 30 min, sila av.
Blanda räkor i oljan och låt det stå och dra 30 min.
Tärna eller riv isär osten och blanda i försiktigt med äpplen, räkor, tomat, lägg upp på bädd av ruccola och färsk spenat
Servera räksalladen på en blandad salladsbädd tillsammans med ett gott bröd.