Lime & Skaldjursbuljong med laxtärningar

6 p


450 g    Laxtärningar, Feldts Fisk& Skaldjur

1,7 l      Skaldjursfond

1,2 dl    Vitt vin

0,5 dl    Pressad limesaft

0,25 l    Matlagningsgrädde

0,5 tsk  Chilipulver


Blanda fond, vin, lime och grädde låt koka upp och låt koka 15-20 min.

Smaka av med s&p. Soppan skall vara ganska tunn.

Koka fisken i ugn på ett bleck.


Garnityr

250 g  Strimlade morötter

250 g  Strimlade sockerärtor

250 g  Strimlad purjolök

1-2 msk  Crushed Garlic

25 g  Smör


Fräs grönsakerna och vitlök i smör.

Lägg fisktärningarna i en tallrik, slå på buljongen garnera ned grönsakerna.

Servera med gratinerat tomatbröd.


Tomatbröd

3 st          Cerealia Unibake Sub

65 g         Smör

65 g         Gratella TexMex ost

0,25 msk  Sambal Oelek

185 g       Tärnade tomater

34 g         Röd lök, hackad

                Salt

                Svartpeppar, grovmalen


Blanda ihop tomatsmöret och smaka av.

Dela suben, fördela smöret och rosta i ugn 175 º C i ca 8 min.