
benfri, styckfryst, 5kg
Artikel nr: | 3123 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kategori: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Förpackning: | 140-160g, 5 kg/kart. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingredienser / 100g: | Skinn- & benfri SEJ ryggfilé | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Förvaring: | -18 °C | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hållbarhet: | 24 månader | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Latinskt namn: | Pollachius virens | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tillagning: |
Kokning: Fisken behöver ej tinas. Lägg på bleck och salta fisken, fyll på med lite vatten, lägg på lock och koka i: Stekugn: 175ºC, ca 20-25 min* Varmluftsugn: 125ºC, ca 20 min* Varmluftsugn i ånga: 85ºC, ca 15 min* Stekning: Tinas före panering. Stekbord: 175ºC, 6-7 min/sida. Stekugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett. Varmluftsugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett. *tiderna kan variera beroende på ugn, mät innertemperaturen max 60ºC. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Användningsområde: |
Lämpligast att koka eller steka. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fångstområde: | Fiskad i Nordostatlanten ( Barents Hav, Norska Havet) med Trålar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Utskriftsversion |
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på trailerimport.se. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.