Artikel nr:
|
16018
|
|
|
Kategori:
|
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
Sillfilé med skinn
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
617/148 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
9 g
|
|
Varav mättat fett:
|
1,98 g
|
|
Kolhydrat:
|
0 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0 g
|
|
Protein:
|
16,72 g
|
|
Salt:
|
0,5 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Nej
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Citrus:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
0-4°C °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
1 veckor
|
|
|
Latinskt namn:
|
Clupea harengus
|
|
|
Tillagning:
|
Stekning på stekbord: 175°C, ca 3-4min per sida Varmluftsugn: 225°C 4-5 min, pensla med smält fett innan stekning
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Nordostatlanten ( Skagerrak o Kattegatt) med Ringnot
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på trailerimport.se. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.