Löjromsgravad Strömming

Strömmingsfiléer

Löjrom/Sikrom

2 kg     Strömmingsfilé

Drag skinnet av strömmingen och lägg den i lagen. Ställ kallt i 12 timmar.

Lag

1 l        Vatten
2 dl      Ättika 12%
2 msk   Salt

Sås

4 msk   Löjrom/Sikrom
600 g    Majonnäs
4 dl       Crème frâiche
1,5 dl    Finhackad dill
4 msk   Svensk senap
3-5 st    Vitlöksklyftor

            S&P


Låt sillen rinna av ordentligt, och lägg in den  i såsen
Låt sillen mogna i kyl, 2 dygn innan servering.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari