Halstrad laxfilé med mangocurrysås


10 p      100 p

1,5 kg    15 kg Laxfilé, Feldts Fisk (art. nr 9127)

Mangocurrysås

2,5 dl      2,5 l     Coconut Milk
2,5 dl      2,5 l     Lätt Crème Frâiche
2-3 st      20 st    Mangofrukter eller konserverad mango
1 msk     1 dl      Red Curry Paste
2 msk     3 dl      Honung, flytande
1 st         6-8 st   Purjolök
                         Ruccolasallad
                         Jasminris eller Egg Noodles 
                         Maizena
                         S&p

Koka upp crème frâiche, kokosmjölk, honung och currypasta. Låt koka ihop en stund. Red av med maizena. Tärna mangon, spara några skivor till garnering. Värm och smaksätt.
Halstra laxen i en stekpanna 2-3 min på varje sida. Servera på ruccolasallad med ris eller nudlar och garnera med finstrimlad purjolök och några mangoskivor.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari