Tillagning:
|
Skölj av fisken i kallt vatten., Lägg fisken i en kantin, strö över salt., , 1. Koka i ånga utan lock, om möjligt i lågtemperatur 75ºC, annars ugnens standard program för ånga. Koka med kärntemperaturkontroll, till en innertemperatur av 60ºC (Ca 25-30 minuter), , 2. Koka i varmluftsugn, 175ºC, med lock. Koka med kärntemperaturkontroll, till en innertemperatur av 60ºC (Ca 20-25 minuter), , För att uppnå bästa kokresultat och minsta möjliga svinn, rekommenderar vi metod nr I. Om fisken blötläggs i kallt vatten över natten, blir resultatet en fastare fisk men ett större svinn.,
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.