Stekt Rödspätta på grönsaksbädd & ansjovisfärskost

10 st Panerad Rödspätta (art nr 5215)

Lägg spättan på smörat bleck. Pensla med smält smör och stek i ugn. 240ºC.
Fritera spättan är också ett utmärkt sätt att tillaga den på.

Ansjovisfärskost:
1 st krukor gräslök
500 g Ansjovis (art nr 8101)
650 g Kesella

Mixa ansjovis och gräslök. Mixa hastigt i kesella.

Tillbehör:
Rödlök, skuren i "båtar"
Gurka i stavar
Grön sparris delad i bitar
Minimajs, halverad
Grov Dijonsenap

Fräs grönsakerna i olja, salta och krydda m senap.
Lägg spättan på grönsaksbädd, lägg en klick ansjovisröra på fisken.
Servera med citron och potatis.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på trailerimport.se. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari