Feldt'S fisk & skaldjur AB

På västkusten, bara några meter från havet med en fantastisk utsikt över det gamla fiskesamhället Smögen, ligger Feldt´s Fisk & Skaldjur.

Feldt´s Fisk & Skaldjur AB startades 1991 av Lennart Feldt. Lennart har varit verksam som egen företagare inom fiskbranschen sedan 1960-talet. Företaget ägs och drivs fortfarande inom familjen, nu med sonen Martin Feldt som vd.

Idag är Feldt’s en av de ledande fisk- och skaldjursleverantörerna i Sverige. Sortimentet omfattar opanerade, panerade och förstekta produkter från havet. Vi kan dessutom presentera marknadens kanske största sortiment av lakeprodukter samt ett stort sortiment av rökta och gravade produkter från vårt eget rökeri. Naturligtvis finns även skaldjursröror och sallader i sortimentet. Kort sagt har vi allt från havet... och lite till.

Feldt´s affärsidé sammanfattas i vår akronym "EKA" som står för Effektivitet, Kunskap & Ansvar.

Feldt’s har, redan från starten 1991, haft ett stort fokus på miljömärkta produkter. Vårt sortiment av miljömärkta produkter är därför ett segment som växer hela tiden. Idag har Feldt’s över 400 MSC- och ASC-märkta produkter vilket motsvarar hela 73% av vår försäljning. Detta är troligtvis marknadens största sortiment av MSC- och ASC-märkta produkter. Vi nöjer oss dock inte med detta utan strävar hela tiden efter att öka försäljningen av miljömärkta produkter.

Feldt´s har gjort sig känt som ett företag med hög flexibilitet, leveranssäkerhet och anpassning till kundernas behov. 

Målsättningen är att vara Sveriges bästa fiskföretag.

Feldt´s Fisk & Skaldjur är miljöcertifierade enligt ISO 14001, kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och certifierade enligt
FSSC 22000 ledningssystem för livsmedelssäkerhet.


    

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari