Inkokt Laxfilé med skarpsås

Art nr

9127     1,5 kg  Norsk Fjordlaxfilé

Lägg laxfiléen i ett bleck, koka i ånga 85˚C till innertemp. är 55˚C. Täck med plastfilm och låt kallna.
Garnera laxen med skivad gurka som ”fiskfjäll” och majonnäs. Servera med skarpsås.

 


Skarpsås

 3 st      hårdkokta äggulor
 2 st      råa äggulor
 2 msk   senap
 1 msk   vinäger
 1 dl       creme fraiche
 1 dl       hårt vispad grädde
 1 msk    finhackad dill
              S&P

Passera de kokta gulorna och blanda dem med de råa. Blanda i senap, vinäger samt creme fraiche. Blanda ordentligt.
Rör ner den hårt vispade grädden, smaka av med salt & peppar. Rör i dillen strax före servering.

Tips: För ytterligare smaksättning kan gräslök och pepparrot tillsättas.
 

 

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari