Pestofylld laxfilé med parmesanduchesse

8 st Styckad laxfile m skinn, 175 gr port bitar (art nr 9118)
Pesto Genovese

Parmesanduchess:
1,40 kg Tvättad potatis med skal
2 st Äggulor
Olivolja
Parmesan
Gräslök
Soltorkad tomatpasta
S & P

Tillbehör:
Minimajs
Grön sparris
Sockerärtor
Cocktailtomater

Gör så här:
Skär en skåra i laxfilén, nästan ända ner till skinnet. Fyll med pesto. Olja en plåt och lägg på laxen. Koka potatisen gör en duchesse. Spritsa toppar på en plåt. Sätt in laxen i ugnen tillsammans med potatisen. Stek fisken i ugn 225ºC till en innertemp på 60ºC (mät med termometer). Passa potatisen tag ut och håll varm om den blir färdig före fisken. Fräs tillbehören i olivolja och servera.
Tips: Servera gärna med en tomatconcacassé.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari