MARITIM GASTRONOMI FÖR ALLA KÖK

Elever och lärare från KY-utbildningen Maritim Gastronomi fick under våren 2007 i uppdrag av Feldt´s Fisk och Skaldjur AB att ta fram några recept som fungerar lika bra till lunch i ett storkök som till á la carte i ett restaurangkök.

Eftersom kökens ekonomiska och serveringsmässiga förutsättningar skiljer sig så mycket från varandra resulterade arbetet i två varianter på recepten. I á la carte-varianten har eleverna lagt stor vikt vid exklusivitet och presentation medan man i lunchvarianten har lagt lite extra krut på att få ner kostnaderna samt att rätten ska gå snabbt att tillaga och servera.

Deras arbete resulterade i en receptbroschyr som vi valt att kalla ”Maritim Gastronomi för alla kök”. Ladda gärna ner broschyren eller utforska recepten här på hemsidan genom att välja ett recept i menyn till vänster. Mycket nöje och smaklig spis

Ladda ner broschyren...

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari