Ångad Kungsflundrafilé med dragonsås

Art nr

95190      175 g    Kungsflundrafilé, färsk  
                           Flytande margarin
                           Citruskrydda
                           Dragon

Lägg fiskfilén i lätt smorda bleck. Krydda med salt, citruskrydda och dragon. Koka i ånga 95ºC, till en innertemp på 56ºC.

             Dragonsås

        1 dl     Mjöl           
       50 g     Smör       
         4 dl    Fiskbuljong         
         6 dl    Vispgrädde         
         5 cl    Vitt vin         

Koka ihop grädde, fiskbuljong, vin och red av. Smaka av med s& p

      250 g    Strimlade paprikor gul & röd     
      150 g    Champinjoner     
        50 g    Strimlad purjolök       
          1 tsk  Kryddpasta Dragon                                                       
    
Fräs grönsakerna i smör, slå över såsen koka upp och smaksätt med dragon.
Servera med ris, potatis kokt eller pressad.  

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari