Kungsflundrafilé med vermouthsås & räkor

Art nr

5190    175 g    Kungsflundrafilé

 
 Ångkoka fisken  i 95ºC till en innertemp. på 58ºC.


 

  Vermouthsås 

     
  1 dl   Mjöl 
50 g    Smör   
  6 dl   Fiskbuljong    
  4 dl   Vispgrädde   
  1 dl    torr, vit Vermouth 

Koka ihop grädde, fiskbuljong, vin, gör en bottenredning och slå på buljong & gräddblandningen. Låt koka 30-40 min. Smaka av med s o p.

Såsen kan med fördel smaksättas med dill eller harsyra.

Servera med smörfrästa handskalade räkor och pressad potatis

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari