Örtcrème frâiche

10 p              100 p

 

0,5 dl            5 l                      Crème Frâiche

100 g            500 g                 Soltorkade tomater (finhackade)

1 msk           5 msk                 Rosépeppar stött

2 st               10-15 st              Vitlöksklyftor (pressade)

1 msk           1 dl                    Basilika (gärna färsk)

1 msk           1 dl                    Rosmarin (gärna färsk)

1 msk           1 dl                    Finhackad gräslök

1 msk           1 dl                     Persilja

                                            Salt

 

Rör ihop och låt stå och dra, gärna över natten                  

Såsen kan vispas upp som grädde och spritsas vid behov.                    

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari