Ansjovissås

5 st                  Feldt´s Ansjovis, restaurangfilé artnr 8102/8101

3 st                  Finhackad schalottenlök

2 msk              Smör

5 dl                 Vitt vin & ansjovisspad

35 g                Fiskbuljong

1,5 l                 Vatten

1,5 l                 Vispgrädde

                      Finhackad gräslök

 

Fräs löken i smöret utan att den tar färg. Häll på vinet och lite ansjovisspad, koka ihop   

till 1/2 återstår. Häll i fiskbuljong och grädde , låt koka ihop. Red av med smör och mjöl

avsluta med att montera i lite smör.              

Finhacka ansjovis och gräslök och smaksätt såsen med ev mer ansjovisspad
We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari