Ädelostgratinerad Hummer

10 p

 

  Art nr

 1175 10 st Humrar (som varmrätt, 5 st till förrätt)
  250 g Ädelost
  3 dl Créme frâiche
  1 dl Olivolja
  5 st Vitlöksklyftor, finhackade
   S&P

Mosa osten och bland med créme frâiche, olivolja och vitlök.
Klyv hummern och ta bort magsäcken och tarm. Pilla ur allt hummer kött dela i bitar samt ev smör. Blanda med röran.
Lägg skalen på ett eldfast fat och lägg tillbaka blandningen i skalen.
Sätt ugnen på grill. Gratinera mitt i ugnen till hummer fått fin färg ca 10 min.
  
   

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari