Räksallad med mozzarellaost & vitlök

500 g             handskalade räkor, art nr 2700
2 st                mozzarellaostar eller Tallegio
 2 st               vitlöksklyftor
 8 st               basilikablad, färsk
 1 dl               olivolja, fin
 3 st               tomater, endast köttet, ej kärnhuset.
 2 st               skivade äpplen, m skal
                     citronsvartpeppar
 3-4 msk         balsamvinäger
 3 msk            florsocker
                      ruccola & färsk spenat

Mixa vitlöken och basilikan i oljan, smaksätt med peppar.
Blanda balsamvinäger och florsocker och rör ned äpplena, låt stå ca 30 min, sila av.
Blanda räkor i oljan och låt det stå och dra 30 min.
Tärna eller riv isär osten och blanda i försiktigt med äpplen, räkor, tomat, lägg upp på bädd av ruccola och färsk spenat
Servera räksalladen på en blandad salladsbädd tillsammans med ett gott bröd

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari