Feldt'S fisk & skaldjur AB

Företagets grundare, Lennart Feldt, har varit verksam som egen företagare i fiskbranschen i över 50 år. Feldt´s Fisk & Skaldjur AB startades 1991 och idag är är det en ny generation Feldt:are som driver företaget. Man kan kan således säga att det är ett äkta familjeföretag.

När Feldt’s Fisk & Skaldjur startades var grundidén att ha några enstaka storsäljande produkter. Men åren gick och efterfrågan på Feldt´s läckerheter från havet ökade. Idag har Feldt´s ett stort och gediget sortiment innehållande ca 1000 produkter. Feldt’s är en av de ledande fiskleverantörerna på den svenska storköksmarknaden.

Målsättningen är att vara Sveriges bästa fiskföretag.

Hela processen, från fångst till färdig produkt kontrolleras ytterst noggrant. Produkterna marknadsförs mot restaurang- och storköksmarknaden av våra telefonsäljare och distribueras genom de ledande storköksgrossisterna .

Vi håller en hög lagerberedskap och vi har alltid glasering som övervikt, du betalar alltså inte för vatten (glasering=hinnan av is som läggs på fisken för att skydda den från frystorkning). Använd gärna vårt glaseringstest och upptäck skillnaden! Som ett led i att höja kvalitetstänkandet genomför vi kundutbildning i våra lokaler vid Smögen.

Prisutveckling och råvarutillgång har tillfört oss nya och välsmakande fiskar från främmande länder t.ex. Hokifilé och Kapkummel. Vi importerar det bästa som havet har att erbjuda. Sortimentet omfattar opanerat, panerat och förstekt vilket tillgodoser alla kategorier av kunder. Genuint svenska produkter, som t ex skalade och färskinlagda räkor, strömming, kaviar och sillinläggningar från Bohuslän finns i sortimentet.

Våra grundpelare är: kvalitet, etik och moral.

Feldt´s Fisk & Skaldjur är miljöcertifierade enligt ISO 14001, kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och certifierade enligt
FSSC 22000 ledningssystem för livsmedelssäkerhet.


    

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari