Artikel nr:
|
5308
|
|
|
Kategori:
|
Rödspätta/Flundra filé Förstekt
|
|
|
Förpackning:
|
90-100g/st, 5 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
Sammanfogad FISKfärs av TORSK (Gadus morhua) och FISKFILÈBITAR av RÖDSPÄTTA (Pleuronectes platessa) 65%, VETEMJÖL, raps- och solrosolja, vatten, salt, potatisstärkelse, druvsocker, jäst, lök, vitpeppar, antioxidationsmedel (citronsyra).
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
821/196 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
9,1 g
|
|
Varav mättat fett:
|
0,8 g
|
|
Kolhydrat:
|
15 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0,3 g
|
|
Protein:
|
14 g
|
|
Salt:
|
0,73 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Ja
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
18 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Gadus morhua, Pleuronectes platessa
|
|
|
Tillagning:
|
Tinas ej före tillagning , Stekugn: 225ºC, ca 20-25 min.*, Varmluftsugn: 200ºC, ca 15-20 min.*, , * Tiderna kan variera beroende på ugn.,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Nordostatlanten
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.