Pan. förstekt benfri 5,04 kg
Artikel nr:
|
2335
|
|
|
Kategori:
|
Torskfärs förstekt
|
|
|
Förpackning:
|
ca 80g, 5,04 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
FISKFÄRS av TORSK (Gadus morhua) 65%, VETEMJÖL, raps- och solrosolja, vatten, potatisstärkelse, salt, jäst, druvsocker, lök, vitpeppar, syra (E330).
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
815/195 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
9 g
|
|
Varav mättat fett:
|
0,8 g
|
|
Kolhydrat:
|
15 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0,5 g
|
|
Protein:
|
14 g
|
|
Salt:
|
0,8 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Ja
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
18 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Gadus morhua
|
|
|
Tillagning:
|
Tinas ej före tillagning , Stekugn: 225ºC, ca 20-25 min.*, Varmluftsugn: 200ºC, ca 15-20 min.*, , * Tiderna kan variera beroende på ugn.,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Nordostatlanten ( Barents Hav, Nordostatlanten, Norska Havet, Spetsbergen och Björnön, Nordostatlanten) med NOTAR OCH VADAR, TRÅLAR
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.