Artikel nr:
|
3311
|
|
|
Kategori:
|
Sejfärs förstekt
|
|
|
Förpackning:
|
ca 50g, 5 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
FISKFÄRS 67%, beroende på råvarutillgång varieras denna mellan SEJ (Pollachius virens) (a), TORSK (Gadus morhua) (b) KOLJA (Melanogrammus aeglefinus) (c), ALASKA POLLOCK (Theragra chalcogramma) (d), HOKI (Macruronus novaezelandiae) (e) och GULDLAX (Argentina silus) (f), VETEMJÖL, raps- och solrosolja, vatten, VETEGLUTEN, salt, druvsocker, lök, vitpeppar, syra (E330), majsstärkelse.
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
780/186 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
7,9 g
|
|
Varav mättat fett:
|
0,8 g
|
|
Kolhydrat:
|
14 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0,3 g
|
|
Protein:
|
14 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Ja
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
18 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Pollachius virens
|
|
|
Tillagning:
|
Tinas ej före tillagning. Tillagas till innertemperatur 60°C.,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Nordostatlanten ( Stilla Havet, Stilla Havet) med TRÅLAR , NOTAR OCH VADAR
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.