Artikel nr:
|
7340
|
|
|
Kategori:
|
Koljafärs förstekt
|
|
|
Förpackning:
|
ca 90g, 5,04 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
FISKfärs av KOLJA (Melanogrammus aeglefinus) och SEJ (Pollachius virens) 60%, VETEMJÖL, raps- och solrosolja, vatten, potatisstärkelse, salt, druvsocker, jäst, vitpeppar, gurkmeja.
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
878/211 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
9,4 g
|
|
Varav mättat fett:
|
0,8 g
|
|
Kolhydrat:
|
17 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0,6 g
|
|
Protein:
|
14 g
|
|
Salt:
|
0,94 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Ja
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
18 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Melanogrammus aeglefinus / Pollachius virens
|
|
|
Tillagning:
|
Tinas ej före tillagning, Stekugn: 200 grader, ca 20 min, Varmluftsugn: 175 grader, ca 20 min,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Nordostatlanten
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.