Artikel nr:
|
5111
|
|
|
Kategori:
|
Rödspätta/Flundra naturell
|
|
|
Förpackning:
|
55-80g, 5 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
Filéer av RÖDSPÄTTA (Pleuronectes platessa).
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
310/74 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
1,1 g
|
|
Varav mättat fett:
|
0,3 g
|
|
Kolhydrat:
|
0,0 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0,0 g
|
|
Protein:
|
15,3 g
|
|
Salt:
|
1,9 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Nej
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
18 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Pleuronectes platessa
|
|
|
Tillagning:
|
Kokning: Fisken behöver ej tinas. , Stekugn: 175ºC, 15-20 min*., Varmluftsugn m ånga: 85ºC, 10-15 min*., Stekning: Tinas före panering., Stekbord: 175ºC, 4-5 min/sida., Stekugn: 220ºC, ca 10-15 min*, Varmluftsugn: 225ºC, ca 10-12*., , *tiderna kan variera beroende på ugn, kärntemperatur max 60ºC.,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Nordsjön, Nordostatlanten med TRÅLAR, Trålar
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.