Artikel nr:
|
3129
|
|
|
Kategori:
|
Sejfilé naturell
|
|
|
Förpackning:
|
60-100 g/st, 5 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
Ryggfilé av SEJ (Pollachius virens) 100%.
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
344/82 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
0,5 g
|
|
Varav mättat fett:
|
0,1 g
|
|
Kolhydrat:
|
0 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0 g
|
|
Protein:
|
19,1 g
|
|
Salt:
|
0,2 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Nej
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
24 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Pollachius virens
|
|
|
Tillagning:
|
Kokning: Fisken behöver ej tinas. Lägg på bleck och salta fisken, fyll på med lite vatten, lägg på lock och koka i:, Stekugn: 175ºC, ca 20-25 min* , Varmluftsugn: 125ºC, ca 20 min*, Varmluftsugn i ånga: 85ºC, ca 15 min*, Stekning: Tinas före panering., Stekbord: 175ºC, 6-7 min/sida., Stekugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett., Varmluftsugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett., , *tiderna kan variera beroende på ugn, mät innertemperaturen max 60ºC.,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Barents Hav, Nordostatlanten ( Norska Havet, Spetsbergen och Björnön, Nordostatlanten, Nordsjön, Nordostatlanten) med TRÅLAR , NOTAR OCH VADAR
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.