
Färsk vakuumpackad
Artikel nr: | 13112 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kategori: | Övriga | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Förpackning: | , 1 kg/kart. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Förvaring: | 0-4°C °C | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hållbarhet: | 1 veckor | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Latinskt namn: | Pollachius virens | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tillagning: | Kokning: Lägg på bleck och salta fisken, fyll på med lite vatten, lägg på lock och koka i:, Stekugn: 175ºC, ca 20-25 min* , Varmluftsugn: 125ºC, ca 20 min*, Varmluftsugn i ånga: 85ºC, ca 15 min*, Stekbord: 175ºC, 6-7 min/sida., Stekugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett., Varmluftsugn: 225ºC, ca 10 min* pensla först med lite matfett., , *tiderna kan variera beroende på ugn, mät innertemperaturen max 60ºC., | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fångstområde: | Fiskad i Nordsjön, Nordostatlanten med TRÅLAR, Trålar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Utskriftsversion |
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.