Artikel nr:
|
6020
|
|
|
Kategori:
|
Sill naturell
|
|
|
Förpackning:
|
40-80 g, 5 kg/kart.
|
|
|
Ingredienser / 100g:
|
SILLFILÉ (Clupea harengus), salt.
|
|
|
|
Näringsvärde / 100g:
|
|
|
Energivärde:
|
617/148 KJ/Kcal
|
|
Fett:
|
9 g
|
|
Varav mättat fett:
|
2 g
|
|
Kolhydrat:
|
0 g
|
|
Varav sockerarter:
|
0 g
|
|
Protein:
|
17 g
|
|
Salt:
|
0,5 g
|
|
|
Allerginyckel:
|
Spannmål som innehåller gluten:
|
Nej
|
|
Mjölk och mjölkprod. (inkl. laktos):
|
Nej
|
|
Ägg:
|
Nej
|
|
Sojabönor:
|
Nej
|
|
Nötter:
|
Nej
|
|
Fisk:
|
Ja
|
|
Blötdjur (snäckor, musslor, bläckfisk):
|
Nej
|
|
Jordnötter:
|
Nej
|
|
Kräftdjur:
|
Nej
|
|
Lupin:
|
Nej
|
|
Selleri:
|
Nej
|
|
Senap:
|
Nej
|
|
Sesamfrö:
|
Nej
|
|
Svaveldioxid/sulfit:
|
Nej
|
|
|
|
|
Förvaring:
|
-18 °C
|
|
|
Hållbarhet:
|
12 månader
|
|
|
Latinskt namn:
|
Clupea harengus
|
|
|
Tillagning:
|
Halvtinas före tillagning och paneras., Stekning i stekbord: 175ºC, ca 3-4 min./sida., Varmluftsugn: 225ºC, 4-5 min, pensla m smält fett innan stekning.,
|
|
|
Fångstområde:
|
Fiskad i Irländska sjön, Västra Irland, Porcupine Bank, Östra och Engelska kanalen, Bristolkanalen, Sydöstra Irland, Inloppet till Engelska kanalen, Keltiska Havet, Västra Keltiska havet, Nordostatlanten med TRÅLAR
|
|
Utskriftsversion
|
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.