Ångad Kungsflundrafilé med dragonsås

5 p

90 g      Kungsflundrafilé, färsk  

             Flytande margarin
             Citruskrydda
             Dragon


Lägg fiskfilén i lätt smorda bleck. Krydda med salt, citruskrydda och dragon. Koka i ånga 95ºC, till en innertemp på 56ºC.


Dragonsås

0,5 dl      Mjöl           
25 g       Smör       
2 dl         Fiskbuljong         
2 dl         Vispgrädde         
2,5 cl      Vitt vin         


Koka ihop grädde, fiskbuljong, vin och red av. Smaka av med s& p


125 g    Strimlade paprikor gul & röd     
75 g      Champinjoner     
25 g      Strimlad purjolök       
0,5 tsk   Kryddpasta Dragon                                                       
    
Fräs grönsakerna i smör, slå över såsen koka upp och smaksätt med dragon.
Servera med ris, potatis kokt eller pressad.