Scampi & gröna musslor i lime & kokoschilisauce

5 portioner

20 st Feldt´s Scampi utan skal
20 st Feldt´s Gröna Musslor
1 st Vårlökar, finskurna
Olja att steka i
Salt & peppar
Vitt bröd fransk Lantbröd eller kokosris


Lime & kokoschilisauce
0,35 l  Santa Maria Kokosmjölk
0,5 st  Limeskal, finrivet
1 tsk   Limejuice
1 st     Citrongräs, krossat och fint skuret.
0,5 st  Röd Chilifrukt, finhackad


Koka ihop ingredienserna 10-15 min till en krämig konsistens. Smaksätt med salt & socker. Fräs upp scampi och musslor i en gryta, tillsätt vårlök  låt steka med en stund, slå
över den ihopkokta kokossåsen. Servera med kokosris som varmrätt.
Om rätten serveras som förrätt passar det bättre med ett gott bröd, för att suga upp den goda såsen.


Kokosris
2,5 dl    Ris, långkornigt
0,65 dl  Kokosflingor, lätt rostade
0,5 l      Vatten
Rivet skal från 1 st lime
Salt


Koka i 15-18 min. Låt stå en stund, rör fluffigt med en gaffel.