6 p
450 g Laxtärningar, Feldts Fisk& Skaldjur
1,7 l Skaldjursfond
1,2 dl Vitt vin
0,5 dl Pressad limesaft
0,25 l Matlagningsgrädde
0,5 tsk Chilipulver
Blanda fond, vin, lime och grädde låt koka upp och låt koka 15-20 min.
Smaka av med s&p. Soppan skall vara ganska tunn.
Koka fisken i ugn på ett bleck.
Garnityr
250 g Strimlade morötter
250 g Strimlade sockerärtor
250 g Strimlad purjolök
1-2 msk Crushed Garlic
25 g Smör
Fräs grönsakerna och vitlök i smör.
Lägg fisktärningarna i en tallrik, slå på buljongen garnera ned grönsakerna.
Servera med gratinerat tomatbröd.
Tomatbröd
3 st Cerealia Unibake Sub
65 g Smör
65 g Gratella TexMex ost
0,25 msk Sambal Oelek
185 g Tärnade tomater
34 g Röd lök, hackad
Salt
Svartpeppar, grovmalen
Blanda ihop tomatsmöret och smaka av.
Dela suben, fördela smöret och rosta i ugn 175 º C i ca 8 min.