Kräftströmming
Art. nr 6020  Strömmingsfilé 2 kg

Dag 1 : Dra skinnet av strömmingen och lägg den i lag nr 1 i 12 tim. Ställ kallt.

Klar lag 1:
Vatten
2,4 l
Ättiksyra 60%
160 g
Salt
100 g
Socker
100 g

Dag 2: Slå av strömmingen och lägg den i lag nr 2. Ställ kallt och låt den mogna i 4-5 dagar

Klar lag 2:
Vatten
2 l
Ättiksyra 60%
30 g
Salt
40 g
Socker
1 kg

Dag 4-5:  Gör såsen. Låt strömmingen rinna av och lägg den i såsen. Ställ kallt i 2-3 dagar före servering.

Sås

Majonnäs
2 kg
Senap
180 g  
Lök, gul, hackad
Chilisås
280 g
240 g
Socker
Ketchup

300 g
180 g  

Dill hackad
80 g
Dillfrö
1/2 msk



We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari