600 g Feldt’s Minutsill (art nr 8181)
4 d 1-2-3 lag
10 g färsk dill (ca 1 kruka)
2 st citrongräs
5 g långpeppar
10 g guineapeppar
2 st apelsiner, skal och saft
1 st gul lök, tunt skivad
Rosta pepparn försiktigt i torr panna några minuter.
Koka en 1-2-3-lag. Lägg i alla kryddor och låt svalna.
Riv och pressa apelsinen, skär långa tunna skivor
av citrongräs, plocka dillen.
av citrongräs, plocka dillen.
Blanda allt i lagen och lägg i minutsillen.
Slå upp i glasburk med lock och låt stå kylt
några dagar innan servering.
några dagar innan servering.
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.