Pepparrotssill


1 kg MINUTSILL (Feldts art nr: 8181)

SÅS:
150 g    Svensk senap
50 g      Fransk senap
50 g      Strösocker
15 g      Vinäger
2 dl       Matolja
500 g    majonnäs
60 g      Pepparrot, konserverad
40 g      Gräslök

Gör så här:
Minutsillen kan användas direkt men låt den först rinna av i ett durkslag.
Blanda senap, socker och vinäger. Rör ihop så att sockret löser sig.
Tillsätt oljan droppvis som när man gör hovmästarsås.
Blanda i majonnäs, pepparrot och gräslök.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg sillen i såsen och låt stå 1-2 dygn.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari