175 g Feldt´s Sjötungafilé
Hummer kött på burk
Rulla fisken och ångkoka i 85ºC till en innertemp. på 52ºC.
Smörfräs färska champinjoner.
Hummerssås
1 dl Mjöl
50 g Smör
5 dl Hummerbuljong
4 dl Vispgrädde
2 dl Vitt vin
Madeiravin till smaksättning
Vispad grädde
Smält smör pudra på mjölet. Blanda ihop buljong grädde, och vin, slå över redningen och låt koka 25-30 min. Smaksätt med madeiravin och ev salt & peppar
Rör ner vispad grädde, strax för serveringen.
Koka potatis och gör ett mos med äggulor i. Dvs. Duchesse.
Spritsa moset som en kant runt ett fat. Förgratinera moset så att det får lite färg.
Lägg champinjoner i botten, sedan fisk slå på sås gratinera i ugn.
Garnera med hummerklor och dill samt smördegshalvmånar. (Om ekonomin tillåter så skall fisken även garneras med äkta tryffel.)