10 p 100 p
1 dl 1 l Mjöl
50 gr 500 g Smör
0,6 l 6 l Fiskbuljong
0,4 l 4 l Vispgrädde alt matlagningsgrädde
1 st 6-8 st Tärnade äpplen
2 st 6 st Schallottenlökar, tärnade
1-2 msk ca 1 dl Santa Maria Curry Mandalay
Fräs lök , curry och äpplen smöret en stund, pudra på mjöl.
Slå på buljong och grädde och låt koka 30 min.
Smaka av med s & p. Sila av och håll varmt.
2 st 6-8 st Strimlade paprikor gul & röd
0,15 kg 1,5 kg Färska champinjoner
1 st 6-8 st Strimlad purjolök (det vita)
2 msk 6-8 msk Mango Chutney
Fräs grönsakerna i smör, slå över såsen koka upp.
Smaksätt med mango chutney