Badgäst



300 g kokta kräftstjärtar
100 g färskost, eller kesella.
1 dl creme fraiche
1 dl hackad dill och gräslök
1 tsk riven färsk ingefära
2 msk fintärnat syrligt äpple
1 tsk dijonsenap
50 g löjrom
4 skivor formfranska
salt svartpeppar
4 st dillvippor

Gör så här:
Dra av köttet på ovansidan av kräftstjärten och avlägsna tarmen. Spara kräftköttet till fyllningen. Skär av främre halvan på kräftstjärten ca 1/3 och använd även detta till fyllning. Spara resten av kräftstjärten till garnering.

Grovhacka  kräftköttet till fyllningen och blanda med creme fraiche, dill, gräslök, ingefära, äpple och dijonsenap, smaksätt med salt och peppar.

Stansa ut formfranskan till en ring, lägg på fyllningen, garnera med löjrom. kräftstjärtar och dill.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari