Räkstubbe


4 kokta färskpotatisar¨
3 kokta ägg
1 dl creme fraiche
200 g ppillade räkor
1 litet knippe dill
1 litet knippe gräslök
2 msk riven pepparrot
salt och svartpeppar
olivolja

Gör så här:
Grovhacka äggen, tärna potatisen.
Värm i en panna och tillsätt creme fraiche.
Tillsätt finhackad dill och gräslök.
Avsluta med räkorna och pepparroten. Lägg ut tunnbrödet placera  röran i mitten
och rulla ihop. Stek i smör tills brödet blir krispigt,
skär upp i stubbar på ca 3-4 cm.
We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari