Fiskarfruns vårkänslor



200 g kräftstjärtar
100 g nyskalade smögenräkor
1 dl majonnäs
½ dl creme fraiche
1 msk hackad ansjovis
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
1 msk hackad körvel
1 krm salt
1 krm svartpeppar
dillvippor
hårt tunnbröd

Gör så här:
Dra av köttet på ovansidan av kräftstjärten och avlägsna tarmen, spara kräftköttet till fyllningen. Skär av främre halvan på kräftstjärten ca 1/3 och använd även detta till fyllning. Spara resten av kräftstjärten till garnering.

Blanda majonnäs, creme fraiche, ansjovis, örter, räkor, kräftkött. Smaksätt med salt och peppar, Arrangera blandningen på hårt tunnbröd och garnera med skaldjur och färska örter.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari