Västkustsotare



500 g färska sillflundror
500 g mandelpotatis, kokt och skalad
1 knippa persilja, grovskuren
1 st rödlök, finhackad
2 dl creme fraiche
4 st mjuka tunnbröd
havssalt
svartpeppar
50 g riven västerbottenost

Gör så här:
Salta sillflundrorna, halstra fisken i en mycket varm gjutjärnspanna eller på grill tills den blir mörkbrun nästan svart i färgen.
Koka och skala potatisen skär den sedan i skivor.
Värm brödet i ugnen, arrangera fisk ochtillbehör på brödet, avsluta med riven ost och persilja. Kan serveras ihoprullad eller öppen.

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari