Art nr
9140 1,75 kg Gösfilé (fryst eller färsk)
1 kg Potatis
½ kg Gulbetor
½ kg Morötter
250 g Pesiljerot
Klyfta rotfrukterna och rosta dem i ugnen, tillsammans med en vitlök och en rosmarinkvist
Krydda gösfiléen med salt & peppar samt färsk rosmarin.
Grilla fisken någon minut på varje sida.
Servera med ansjovis- & pepparotscrème.
Ansjovis- & pepparrotscrème
Art nr
8102 100 g ansjovisfileér
0,5 dl crème frâiche
½ st rödlök, finhackad
2 msk riven pepparrot
1 msk finhackad gräslök
1 msk dill
limejuice och rivet limeskal
nymalen vitpeppar
Rör ihop och låt stå och dra, gärna över natten
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.