Grillad Gösfilé med ansjovis- & pepparrotscrème

Art nr

9140           1,75 kg         Gösfilé (fryst eller färsk)
                       1 kg         Potatis
                      ½ kg         Gulbetor
                      ½ kg         Morötter
                    250 g          Pesiljerot


Klyfta rotfrukterna och rosta dem i ugnen, tillsammans med en vitlök och en rosmarinkvist
Krydda gösfiléen med salt & peppar samt färsk rosmarin.
Grilla fisken någon minut på varje sida.

Servera med ansjovis- & pepparotscrème.

                      Ansjovis- & pepparrotscrème

Art nr

8102             100 g              ansjovisfileér
                     0,5 dl             crème frâiche
                      ½ st              rödlök, finhackad 
                    2 msk              riven pepparrot
                    1 msk              finhackad gräslök
                    1 msk              dill
                                           limejuice och rivet limeskal
                                           nymalen vitpeppar

Rör ihop och låt stå och dra, gärna över natten

We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari