Alaskafilé med krispigt osttäcke & tomatsalsa

5 p

600 g      Alaskafilé

Osttäcke

0,25 dl     Tacokryddmix
50 g         Ost, riven
0,25 dl     Ströbröd

Strös på fisken efter kryddningen

Tomatsalsa

175 g      Tärnad, lök
0,15 dl    Olja
1,5 st      Vitlöksklyftor, hackad
1,5 dl      Vatten
2,5 msk  Tomatpuré
0,150 dl  Socker
0,1 dl      Salt
0,35 dl    Taco kryddmix
1,5 krm   Vinäger
1,5 krm   Chilipeppar
370 g     Tomat, tärnad
370 g      Fryst majs

Fräs lök och vitlök i olja. Blanda i resten utom de tärnade tomaterna.
Låt koka tills löken är mjuk. Lägg i tomaterna och låt koka ihop.
Lägg tomatsalsa i mitten av ett bleck, majs på båda sidor.
Lägg fisken på tomatsalsan, krydda och strö på ost och bröd-
blandningen på fisken.
Stek i ugn 200ºC, ca 15 min eller till max 58ºC innertemperatur.

Servera med potatis, mos, ris eller nudlar