5 p
600 g Alaskafilé
Osttäcke
0,25 dl Tacokryddmix
50 g Ost, riven
0,25 dl Ströbröd
Strös på fisken efter kryddningen
Tomatsalsa
175 g Tärnad, lök
0,15 dl Olja
1,5 st Vitlöksklyftor, hackad
1,5 dl Vatten
2,5 msk Tomatpuré
0,150 dl Socker
0,1 dl Salt
0,35 dl Taco kryddmix
1,5 krm Vinäger
1,5 krm Chilipeppar
370 g Tomat, tärnad
370 g Fryst majs
Fräs lök och vitlök i olja. Blanda i resten utom de tärnade tomaterna.
Låt koka tills löken är mjuk. Lägg i tomaterna och låt koka ihop.
Lägg tomatsalsa i mitten av ett bleck, majs på båda sidor.
Lägg fisken på tomatsalsan, krydda och strö på ost och bröd-
blandningen på fisken.
Stek i ugn 200ºC, ca 15 min eller till max 58ºC innertemperatur.
Servera med potatis, mos, ris eller nudlar