4 p
600 g Alaskaloin (art nr 4120)
Panering
0,5 pkt Tex Mex Tortilla Chips Chili
1 påsar Tex Mex Burrito kryddmix
0,5 dl Vetemjöl
1 st Ägg
2 msk Vatten
Blanda chips, kryddmix och vetemjöl. Kör i en mixer till det blir smulor.
Vispa ihop ägg & vatten. Vänd fisken i smulorna, sedan i äggblandningen och
återigen smulorna.
Stek fisken i panna/stekbord i rikligt med fett eller fritera.
Hot Pepper Dip
1 dl Majonnäs
0,5 st Lime, pressad och rivet skal
1 krm Svartpeppar, malen
1 msk Honung
0,5 tsk Tex Mex Hot Pepper Sauce
Blanda ihop ingredienserna till en röra.
Servera med en Tomatconcassé & Chilirisotto.
Chilirisotto
½ dl Olivolja
1 st Röd paprika, finhackad
5 dl Avorioris
1,25 l Fiskbuljong
1 st Röd chilifrukt, urkärnad och finhackad
1 st Lime, pressad och rivet skal
Hetta upp oljan i kastrull och fräs paprikan och ris. Slå i buljong, limeskal och chilifrukt.
Koka sakta 18-20 min till all buljong kokat in.