Gör så här:
Skölj av fisken i kallt vatten.
   Lägg fisken i en kantin, strö över salt.
  
 Alt 1    Koka i ånga utan lock, om möjligt i lågtemperatur ånga 75˚.
             Koka med kärntemperaturkontroll,
             till en innertemperatur av 60˚. Ca 25-30 min
  
  Alt 2    I varmluftsugn, 175˚ med lock.
             Koka med kärntemperaturkontroll,
             Koka till en innertemperatur av 60˚. Ca 20-25 min
  
   För att uppnå bästa kokresultat och minsta möjliga svinn,
   rekommenderar vi metod nr 1.
  
   Om fisken blötläggs i kallt vatten över natten, blir resultatet
   en fastare fisk, men ett större svinn.
 Se
Se En
En



 Microsoft Edge
Microsoft Edge Google Chrome
Google Chrome Mozilla Firefox
Mozilla Firefox Safari
Safari
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.