10 port 100 port
1,5 kg 15 kg Torskfilé, art nr 2110
1/2 dl 5 dl Tacokryddmix
100 g 1 kg Ost, riven
0,5 dl 5 dl Ströbröd
Strös på fisken efter kryddningen
750 g 7,5 kg Fryst majs
Tomatsalsa
350 g 3,5 kg Tärnad, lök
0,25 dl 2,5 dl Olja
2,5 st 25 st Vitlök, hackad
2,5 dl 2,5 l Vatten
5 msk 7,5 dl Tomatpuré
0,375 dl 3,75 dl Socker
0,1 dl 1 dl Salt
0,75 dl 7,5 dl Taco kryddmix
2,5 krm 0,25 dl Vinäger
2,5 krm 0,25 dl Chilipeppar
750 g 7,5 kg Tomat, tärnad
Fräs lök och vitlök i olja. Blanda i resten utom de tärnade tomaterna.
Låt koka tills löken är mjuk. Lägg i tomaterna och låt koka ihop.
Lägg tomatsalsa i mitten av ett bleck, majs på båda sidor.
Lägg fisken på tomatsalsan, krydda och strö på ost och brödblandningen på fisken.
Stek i ugn 200ºC, ca 15 min eller till max 60ºC innertemperatur.
Servera med potatis, mos, ris eller nudlar
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.