10 p 100 p
1,5 kg 15 kg Sejfilé (art nr 3110)
Vitvinsås med stenbitsrom
1 dl 1 l Mjöl
50 g 500 g Smör
6 dl 6 l Fiskbuljong
4 dl 4 l Matlagningsgrädde
1 dl 0,75 l Vitt vin alt (1 del pressad citron + 2 del vatten)
Koka ihop grädde, fiskbuljong, (vin alt citron), gör en bottenredning och slå på buljong & gräddblandningen.
Låt koka 30 min. Smaka av med s o p.
1 st 4 st Purjolök, det vita
0,15 kg 1,5 kg Färska champinjoner
Röd Stenbitsrom (art nr 8232)
Gräslök
Fräs purjolök och champinjoner i smör och slå på såsen och låt koka en stund
Smaka av med rom, gräslök i den varma såsen. Koka inte såsen sedan.
- FINFISK
- MINUTSILL
-
VITFISK
- Lenrimmad Alaskafilé med ansjovissås
- Alaskafilé med krispigt osttäcke & tomatsalsa
- Baconlindad Kapkummelfilé med rödvinsmörsås
- Sejfilé med stenbitsromsås
- Torskfilé med vitvinsås & tomater
- Lutfisk med senapssås & pepparrot
- Soya & hummermarinerad Koljafilé m rödlökssås
- Kokt Torsk med senapssås
- Torskfilé med skaldjurssås
- Sprödstekt Torskfilé med syltade rödbetor och brynt smö
- Laxfärserad koljafilé med kräftsås
- Sejfilé med räksås
- Lenrimmad Torskfile med ansjovissås
- Lime, kardemumma & koriander marinerad Hokifilé
- Krispig Tacotorsk med tomatsalsa
- Sejfilé med parmesan och basilikatäcke
- Tex Mex Alaskaloin m Hot Pepper Dip
- Pangasiusfilé med parmesan och basilikatäcke
- Stekt Koljafilé med rosmarindoftande sötsurt äppelfläsk
- Rimmad Koljafilé med rotfruktsmos & persiljesås
- Ugnsbakad Koljafilé med tomatsås & basilikamos
- Lutfisk med senapssås & pepparrot
- Kokning av Lutfisk
- Ugnsbakad marinerad Torskfilé m bacon & bearnaisesås
- MARITIM GASTRONOMI
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.