
	
	10 p      100 p
	1,8 kg   18 kg       Sejfilér (art nr 3110)
	Basilikatäcke
	
	2 dl       2 l           Basilika
	2 dl       2 l           Persilja
	3 st       25-30 st   pressade vitlöksklyftor
	2 dl       2 l           lätt creme fraiche
	                           s&p
	1dl        1 l           Riven färsk parmesan
	Tomatröra
	2 st       20 st       Gul lök, hackad
	2 st       20 st       Blekselleri (stång)
	1 st       20 st       Vitlöksklyftor
	1,25 l    12,5 l       Krossad tomat
	2 st       20 st       Buljongtärningar
	1 dl       1 l           Ketchup
	1 dl       1 l           strimlad purjolök
	                           Maizenaredning
	                           Smör
	                           Socker, Salt & svartpeppar
	Gör så här:
 Fräs purjo, lök, vitlök och selleri utan att de får färg, tillsätt tomater, ketchup och buljongtärning.
	Sjud en stund red såsen med maizena till en simmig sås. Smaka av.
	Smörj en ugnssäker form och lägg i fiskbitarna. Mixa allt till örttäcket, tillsätt ½ dl parmesan och bred det över fisken. Strö över resten av parmesanosten.
	Tillaga i ugn 200°C, tills fisken har en innertemperatur på 55ºC ca 25-30 min. Servera fisken med varm tomatkröra och rostad klyftpotatis.
 Se
Se En
En



 Microsoft Edge
Microsoft Edge Google Chrome
Google Chrome Mozilla Firefox
Mozilla Firefox Safari
Safari
Välkommen!
Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.